25 feb 2020

Access till lilla garaget nu endast med Tagg från port 77 - 81

Av Ulf Nyström | 2020-02-25 11:28

Till medlemmar med garageplats i lilla garaget.

Då vi nu har uppdaterat vårt skalskydd med access med taggar kommer vi nu att byta ut låscylindrar till fastighetsskötare.

Detta gör att ni har samma access som förut till garaget men bara med eran tagg. Garage nyckeln ni har måste återlämnas till styrelsen. Lägg nyckel i ett kuvert och skriv namn samt lägenhetsnummer på kuvertet och lägg det i brevlådan hos Ulf Nyström Pilov i port 77 så att vi kan avföra er från nyckel registreringen. Nyckeln som ni har till dörren bredvid infartsporten skall ni behålla, den påverkas inte av detta.

Hälsningar

Ulf / Styrelsen

23 feb 2020

OVK & Köksfläktar

Av Kenneth Jävervall | 2020-02-23 15:56

Efter utförd Obligatorisk Ventilationskontroll (OVK) av Röranalys och besiktningsman Leif Gerdin från Procella Ventilation så har vi fått en EJ GODKÄND besiktning. Den största anledningen är att enligt besiktningsman vår köksfläktar är ev ej godkänd typ. Styrelsen undersöker nu detta då dessa fläktar finns installerade i andra grannföreningar som har fått sin OVK godkänd. Tillsvidare gäller att köksfläktar ej får bytas. Tills vi har fått de svar styrelsen behöver för att gå vidare (om OVK kan godkännas/byte av samtliga köksfläktar/föra talan mot JM/andra åtgärder) så kommer Röranalys att komma åter för vidare justeringar. 

//Styrelsen

20 feb 2020

Uppdaterad hemsida

Av Ulf Nyström | 2020-02-20 14:43

Hej alla medlemmar,

Nu har det skett lite uppdateringar gällande hemsidan, Felanmälan ligger numera i menyraden för lätt åtkomst. På medlemssidan kan ni anmäla borttappad Tagg eller beställa extra Tagg.

Kom gärna med förslag vad ni skulle vilja se på våran hemsida. Ni kan lämna förslag här Förslag till Hemsidan

Hälsningar

Styrelsen

18 feb 2020

Information från styrelsen

Av Kenneth Jävervall | 2020-02-18 23:10

Hej alla medlemmar. Från och med nu så kommer all information från Styrelsen ske via mejl eller via hemsidan. I undantagsfall så kan lappar läggas i brevlåda. Facebook kommer ej användas av styrelsen! Inom kort så kommer det installeras digitala informationsskärmar i respektive port där samma information kommer att finnas. Kontakt med styrelsen eller felanmälningar måste göras via hemsidan eller mejlas in på föreningens mejl; inkorgen@essingemalarvik.styrelseproffset.se